Comfortabel lange afstanden fietsen

Comfortabel lange afstanden fietsen

Met een elektrische fiets overbrugt u met minder inspanning langere afstanden. Zo kunt u op een ontspannen manier van een stevige fietstocht genieten! De e-bikes van Mihatra kenmerken zich door eigenschappen die ze erg geschikt maken voor de langere afstand.

 

Krachtige accu

De accu is het belangrijkste onderdeel van een e-bike. Die bepaalt hoe ver u kunt fietsen voordat u weer moet opladen. Mihatra gebruikt de Lithium NCM batterij 36V. Deze geeft meer vermogen, gebruikt 50% minder volume en is lichtgewicht. Afhankelijk van het type fiets en het rijgedrag kunt u met een elektrische fiets van Mihatra afstanden van 60 tot 160 kilometer fietsen zonder tussentijds opladen.

 

Wilt u nog verder? Dat kan met de speciale fietstassen met zonnecollectoren, die uw accu opladen terwijl u fietst of een pauze neemt.

 

Comfortabel ontspannen

E-bikes van Mihatra hebben een voorvorkvering en zadelpenvering. Hierdoor ervaart u minder trillingen in het stuur en zit u comfortabel. De trapondersteuning zorgt voor een permanent gevoel van ‘de wind in de rug’, zodat u met minder inspanning op een prettig tempo blijft fietsen. Ook in geval van tegenwind of verminderde spierkracht. De motor is daarnaast erg stil, zodat de buitengeluiden niet worden overstemd.

 

Eenvoudig navigeren

Heeft u een mooie fietsroute gevonden? Download die dan op uw smartphone en koppel deze eenvoudig aan uw fiets met de houder met USB aansluiting. De batterij van uw smartphone wordt automatisch opgeladen tijdens uw tocht. Zo verkent u de mooiste routes zonder te verdwalen of met een lege telefoonbatterij te komen staan. Ook een fietsnavigatie of routeplanner sluit u eenvoudig aan.

 

Kies het model dat bij uw behoeftes past

Met een elektrische fiets kunt u uw tocht net iets langer maken dan u gewend bent, zonder zorgen over uw accu of banden. U stapt misschien zelfs wel sneller op de fiets. Kies dus gerust voor die extra lange fietstocht, uw Mihatra e-bike maakt het altijd tot een comfortabele ervaring.

Bekijk alle elektrische fietsen voor lange afstanden.

 

Een Mihatra fiets zelf ervaren? Vind een dealer bij u in de buurt of neem een kijkje bij de evenementen.