Accessoires: de Solar Tas

Accessoires: de Solar Tas

Uw batterij opladen met zonne-energie

Omdat Mihatra een groot voorstander is van duurzaam fietsen heeft Mihatra naast vijftien e-bike modellen ook een unieke fietstas ontwikkeld. De fietstas is voorzien van zonnecellen en die zijn weer verbonden met de batterij van de fiets. Zo kunt u tijdens het fietsen de batterij weer opladen, zonder dat u een stekker in het stopcontact hoeft te stoppen. U kunt in die zin eindeloos veel kilometers fietsen, voordat u op zoek moet naar een geschikt oplaadpunt.

 

Langer plezier van uw aankoop dankzij handige solar fietstas

Bevestig de solar fietstas op de bagagedrager van uw elektrische fiets en plug de kabel in uw batterij. Zodra er licht valt op de zonnecellen, begint het laden van de batterij. Zo simpel is het. Met deze ‘zonnige’ fietstas vergroot u enerzijds de actieradius tijdens uw toertocht. Daarnaast beschermt u de fiets accu tegen een te diepe ontlading. Het is verstandig om diepe ontlading te voorkomen, zeker als u de e-bike tijdelijk niet gebruikt, bijvoorbeeld in de winter.

 

De solartas is een prima investering en een goed verlengstuk van uw elektrische fiets als u langer plezier wilt hebben van uw aankoop.

 

Wilt u meer weten over de solar tas of wilt u weten waar u de fietstas kunt kopen? Neem gerust contact met ons op. Wij vinden het leuk om uw vragen over de solar tas en over onze e-bikes te beantwoorden.

 

 

Hieronder een video van 30 dagen fietsen op een Mihatra E-bike met solar tas door Madrid: